Rólunk

bemutatkozunk

Kezdetek

Cégünk, a Falfűtés Rendszer Kft. 2004-ben alakult.

Kezdetben csak felületfűtések tervezésével és kivitelezésével foglalkozott. Az évek során kialakult egy saját felületfűtési rendszer, melynek egyes termékei mintaoltalmat kaptak. Ezeket a fejlesztéseket a többségi cégtulajdonos, Fáy Jenő végezte. Jelenleg már forgalmazzuk a felületfűtési rendszer, azaz a Qualitherm fal-, padló- és mennyezetfűtési rendszer termékeit, megvásárolhatóak székhelyünkön, Diósdon.

A későbbiekben bővült a cég profilja a hőszivattyús rendszerek tervezésével és telepítésével, nevezetesen Stiebel Eltron termékek beépítésével vállaltunk munkát.

Azóta több márkával is foglalkozik a cég, jelenleg a fő hőszivattyú beszállító az Energy Save Kft. Ezen túlmenően jellemzően főleg Helios hővisszanyerős szellőztető rendszerek tervezésével és kivitelezésével  foglalkozunk az épületgépészeten belül. Ezer számra készült felületfűtési rendszer cégünk által és több száz hőszivattyús illetve szellőztető rendszert telepítettünk.

Fejlődés

A 2010-es évek folyamán kifejlesztésre került egy fémvázas épületszerkezet is a cég többségi tulajdonosa által, mely szintén a Qualitherm márkanevet viseli.

Napjainkra már kb. 20 házat épített a cég, zömében kulcsrakészre. Jelenleg azon dolgozunk, hogy országos partnerhálózatot építsünk ki kivitelezőkkel, akik vállalják cégünk munkáinak megvalósítását, illetve akik a saját vállalásaikat Qualitherm épületszerkezettel kívánják megépíteni. Jó úton haladunk efelé, az ország nagy részén tudunk vállalni szerkezetkész építéseket, helyenként generálkivitelezést is, hiszen több mint 10 partnerünk vállalkozik már a szerkezetkész építésre.

Referencia projektek

Megépült Qualitherm házak

Pázmánd

Nappaliban teljes belmagassággal épült, látszógerendás, egyszintes ház

XXII. kerület

Modern, egyszintes ház kétállásos garázzsal

Diósd

Mediterrán jellegű, kétszintes ház

Százhalombatta

Meditterán jellegű egyszintes ház

Tárnok

Egyszintes, télikertté alakítható terasszal

XVI. kerület

Kétszintes, kétlakásos modern társasház

Rólunk mondták

Lezárt projektek véleményezései a megrendelők részéről.

Igyekszünk minden igénynek megfelelni, jól együttműködni a megbízónkkal.

Rendszerüket és tevékenységüket testvérem ajánlotta nekünk, azt mondta szépen, jó minőségben és megbízhgatóan dolgoznak! Ma ezt már mi is tanusítani tudjuk, a szerkezet erős és gyorsan felépülő, valamint a folyó munka és a már látható eredmény minőségi. A vállalkozás megbízható, szép, igényes munkát végez

A kivitelezés során egy nagyon megbízható, precíz és korrekt csapatot ismerhettünk meg, akik különösen igényesek, odafigyelnek a részleterkre és szenvedéllyel végzik munkájukat

Családi házunk Fáy Jenőék által szabadalmaztatott technológiával készült. Előnye a rendkívül gyors kivitelezés mellett a kiváló energiahatékonyság. A kiváló szigetelés, a levegő-vizes hőszivattyú, a felület fűtés-hűtés és a hővisszanyerős szellőzés egész évben stabil, egészséges belső klímát biztosít. Mindezt rendkívül kedvező áron

A kivitelezés jó minőségű, alapos a megbízható szakembereknek köszönhetően. Az első kapavágástól számítva tíz hónap elteltével lakható volt a ház.

Munkánk menete

Az első kapcsolatfelvételtől az átadásig.

01.

Igényfelmérés/ tervek bekérése

02.

Konzultáció

03.

Helyszíni szemle

04.

Ajánlatadás/ Szerződés

05.

Kivitelezés

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérjük töltse ki a sablont ha üzenetet szeretne küldeni nekünk. A meglévő terveket kérjük csatolja be.

Qualitherm házak

Saját kivitelezési kapacitásunk korlátozottsága miatt, szeretnénk olyan partnereket találni, akik Qualitherm könnyűszerkezetes épületek kivitelezését vállalnák akár saját megrendelések esetében, akár általunk közvetített munkákon. A megfelelő szakmai segítséget minden esetben biztosítjuk.

Elérhetőségeink

+36 30 512 0776

Fáy Miklós - Ügyvezető

faymiklos@qualitherm.hu

info@qualitherm.hu

2049 Diósd, Tétényi u. 7.

Irodánk